Adapostul de zi si noapte pentru copiii strazii

Cu ajutorul unor persoane cu suflet mare, le-am oferit copiilor abandonati de la „Adapostul de zi si noapte pentru copiii strazii Casa Noastra” o plimbare la McDonalds, unde s-au bucurat de tort, muzica, jucarii si de alte suprize.
Voi cunoasteti situatia din centrele de plasament? Este una dramatica. Acesti copii sunt in cea mai mare parte adusi de parinti in aceste centre de plasament, avand ca motiv lipsa unei situatii financiare stabile, lucru ce mie personal mi se pare de neconceput. Sunt de parere ca doar datorita iresponsabilitatii poti abandona in acest mod un copil. (cei mai multi dintre ei, dupa varsta de 18 ani ajung in strada, foarte putini reusind sa se integreze intr-un mod normal in societate). De cele mai multe ori, traumele la care au fost supusi ii urmaresc toata viata, cauzandu-le chiar si afectiuni psihice.
Ii ajuta foarte mult vizitele altor persoane si dialogul, deci daca aveti posibilitatea, va recomand sa le faceti si voi o vizita copiilor din aceste centre.

Alex Bobes

Similar Posts

Evolutia pensiilor de handicap in Romania

Pensiile de handicap au fost și continuă să fie un subiect de actualitate în România, ținând cont de nevoia de pr

Angajarea si incluziunea la locul de munca pentru persoanele cu dizabilitati

In ultimii ani, s-a acordat o atentie crescuta angajarii si incluziunii persoanelor cu dizabilitati la locurile de munca

Problemele Persoanelor cu Dizabilitati in Romania

In acest articol, discutam despre problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati in Romania, precum accesul

Bottom Image