Despre
Taxi Gratis

Afla mai multe
Despre Noi

Sa ajutam este telul nostru principal

Scopul nostru principal este să oferim sprijin și asistență celor mai vulnerabili membri ai comunității noastre. Ne dedicăm să transportăm gratuit persoanele cu handicap între domiciliu și unități medicale, asigurându-le accesul la îngrijirea medicală de care au nevoie.

Cum Funcționează Taxi Gratis?
Procesul nostru este simplu, dar profund în semnificația sa:

1. Programare: Persoanele cu nevoi speciale ne contactează prin telefon. Discutăm despre nevoile lor specifice și stabilim împreună data, ora și locul întâlnirii, fie că este vorba de domiciliul lor sau de o unitate medicală.

2. Transportul: La ora și în ziua stabilită, unul dintre vehiculele noastre special echipate va fi la locația indicată pentru a prelua persoana care ne-a contactat. Siguranța, confortul și respectul față de beneficiarii noștri sunt întotdeauna prioritățile noastre.

3. Mai mult decât un Simplu Transport: Cu fiecare persoană pe care o ajutăm, nu doar că ne îndeplinim misiunea, dar facem un pas important spre dezvoltarea unei societăți mai incluzive. Eforturile noastre contribuie la crearea unui serviciu vital care, credem noi, ar trebui să fie un drept de bază în România: transportul gratuit pentru persoanele care nu se pot descurca singure.

Misiune

Implicare, Compasiune, Schimbare

La Asociația Taxi Gratis suntem ghidați de convingerea că faptele bune, făcute din suflet și fără așteptări, sunt cele care conturează lumea în care trăim. 

Misiunea noastră este simplă, dar profundă: să ne implicăm activ în viața celor nevoiași și să contribuim la crearea unei societăți mai bune, mai empatice. Ne străduim să schimbăm viețile oamenilor nu doar prin serviciile noastre de transport, ci și prin însăși prezența și dedicarea noastră.

Angajamentul nostru este de a continua să dezvoltăm și să extindem proiectele Taxi Gratis, oferind mai mult decât un simplu transport – oferim speranță, sprijin și un viitor mai luminos pentru toți cei care au nevoie de noi. Prin faptele noastre, construim o lume în care bunătatea și suportul reciproc nu sunt excepții, ci normalitate.

Misiune

icon_1
icon_2
icon_3
icon_4
Ani Vechime
0
Persoane Ajutate
0
Kilometri
0 +
Bani stransi din Donatii
0
Taxi Gratis

Echipa noastra

Alex Bobes
Presedinte
Emilia Boceanu
Vice-Presedinte
Daniel Tuncu
Secretar
Vasile Milea
Voluntar
Parteneri Taxi Gratis

Cine ne Sustine