Sute de bolnavi, ajutaţi de un „om-lumină”

Dramele prin care trecem sunt lecţii care lasă urme şi care, de cele mai multe ori, ne fac mai buni. Urmariti un material emotionant despre Asociatia Taxi Gratis si Alex Bobes, omul din spatele acestei initiative umanitare.

Cu ajutorul Antena1 si Campaniei AjutEu.ro am reusit sa obtinem o donatie de 4.200 de euro cu care vom acoperi costurile reprezentate de consumul de combustibil.

Un ajutor semnificativ de la OSCAR Downstream

Într-o demonstrație uimitoare de susținere, OSCAR Downstream, o companie de renume, a făcut un pas înainte cu o donație generoasă de 4200 de euro pentru Asociația Taxi Gratis.

Această contribuție este foarte importantă pentru noi, sporind semnificativ capacitatea noastră de a ajunge la mai multe persoane aflate în nevoie. Costurile cu combustibilul reprezintă o parte substanțială din cheltuielile noastre de funcționare, iar această donație ne permite să alocăm resurse pentru alte domenii critice, cum ar fi întreținerea vehiculelor și o potențială extindere.

Generozitatea celor de la OSCAR Downstream este o demonstratie a puterii comunității și a responsabilității corporative. Parteneriate ca acestea sunt cele care ne alimentează misiunea (la propriu!) și ne permit să mergem mai departe, să ajungem la mai mulți oameni și să facem o diferență tangibilă în viețile lor.

Dacă vă simțiți inspirați si doriți să contribuiți la această cauză, nu uitați că orice tip de implicare contează foarte mult. Împreună, putem avea un impact semnificativ în viețile celor care au cea mai mare nevoie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Similar Posts

Un Crăciun împreună – Acțiunea Taxi Gratis de sărbători
Un Crăciun împreună – Acțiunea Taxi Gratis de sărbători

Evolutia pensiilor de handicap in Romania

Pensiile de handicap au fost și continuă să fie un subiect de actualitate în România, ținând cont de nevoia de pr

Angajarea si incluziunea la locul de munca pentru persoanele cu dizabilitati

In ultimii ani, s-a acordat o atentie crescuta angajarii si incluziunii persoanelor cu dizabilitati la locurile de munca

Bottom Image